הדרושים (4 סועדים):
250 גרם טופו אורגני
חצי קילו דלעת
2 כוסות נבטי מאש
פלפל קטן של ספטמבר חריף
חצי כוס עגבניות מיובשות
כפית פלפל
כפית מלח גס אטלנטי
2 כפות רוטב סויה
כף שומשום שחור
2 כפות שמן זית
כפית קארי

אופן ההכנה:
ניתן להנביט את המאש במסננת או בשקית הנבטה או בצנצנת –  משרים את  המאש במים ליממה, מסננים את המים וכל שלוש שעות מרטיבים את המאש , לאחר יומיים הנבטים ראויים למאכל.
חותכים את הטופו והדלעת לקוביות
מקפיצים בווק את הטופו יחד עם הקארי למשך מספר דקות עד שהטופו מתקשה בכל צדדיו
קוצצים את העגבניות המיובשות והפלפל החריף ומוסיפים לווק יחד עם הדלעת ויתר התבלינים ומקפיצים לעוד שלוש דקות, מוסיפים רוטב סויה ומגישים.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"