טוב זה לא בדיוק תבשיל מדורה קלאסי אבל זה מתכון שנולד מהשוליים של פוייקת מדורה, זריז, טעים, משביע, קליל ומקליל…בתיאבון!

המצרכים הדרושים:
100 גרם טופו
כוס חציל חתוך לקוביות
כוס פלחי כרובית
כוס קוביות דלעת נאות סמדר
כוס פטריות שמפניון
2 בצל ירוק
כוס נבטי עדשים
רבע חלאפיניו אדום נאות סמדר
כפית קארי
כפית מלח גס
כף רוטב סויה לימה אורגני
כפית שמן שומשום
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מכניסים לווק, קוביות טופו עם שמן זית וקארי,
מאדים יחד עם החציל, למספר דקות ,
מוסיפים את הכרובית,רוטב סויה, שמן שומשום, חלאפיניו למספר דקות,
ואת יתר המוצרים כמו שמפניון, בצל ירוק, דלעת –  מאדים,
מוסיפים את נבטי העדשים  יחד עם רוטב השומשום  ומגישים.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"