החורף מתעתע בנו כהרגלו בארץ זבת חלב
הפשלנו השרוול ונכנסנו להכין סלט
שיחזק אותנו לקראת הימים הקרים
שלל אצות לחיזוק הברזל והיוד, במיוחד לנשים שביננו שזקוקות לתוספת יוד ברגעי משבר PMS
ירקות טריים מלאי סיבים מבורכים למערכת העיכול שמתעקשת לעיתים לשדר התרוקנות
נבטים שונים שיתנו לנו מנה של אנזימים
ג'ינג'ר שמחמם ומחזק בתכונותיו התרפואידיות הנפלאות
ומה שחשוב
להנות מרוטב העשוי מחמצמצות,מליחות וטיפה של מתיקות ממנדרינה אורגנית
והחלבון שלא פחות חשוב במנה של סלט זה , טופו אורגני לא מהונדס !
קבלו את הסלט של היום!
בהצלחה רבה

דרושים לכמות של 4 סועדים:
כוס אצות ווקאמה
כוס אצות אראמה
גזר
כוס נבטי חמנייה
כוס נבטי מונג
אבוקדו
כף ג'ינג'ר מגורר
כף רוטב סויה
כף שמן שומשום
קלמנטינה
לימון
100 גרם טופו

אופן ההכנה:
משרים את האצות במים למשך רבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת.
מגרדים את הגזר,חותכים את האבוקדו ללא הקליפה לקוביות, חותכים את הטופו לקוביות קטנות,מערבבים את האצות עם הנבטים
והירקות.
סוחטים את הלימון והקלמנטינה, מערבבים בכלי יחד עם רוטב הסויה, ג'ינגר ויוצקים מעל הסלט, מערבבים היטב ומגישים!
ניתן לפזר שומשום מעל

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"