דרושים (6 סועדים):
חצי ק' דלעת
4 גזרים
תפוח אדמה
בצל
6 פראסות
5 שיני שום
כוס עדשים כתומות
אצבע ג'ינג'ר
כף כמון
חצי כף קארי
כפית קימל
כפית פלפל שחור
חצי כוס כוסברה שטופה
כף שמן זית
3 ליטר מים
זעתר
לימון

אופן ההכנה:
מנקים את קליפת הגזר, הדלעת, תפוח אדמה וחותכים לקוביות
קוצצים את הבצל, פראסה, מניחים בסיר המרק יחד עם כף שמן זית
מאדים  עד שמזהיב
מוסיפים את התבלינים, מאדים לדקה שתיים נוספות ומוסיפים את הירקות והמים
שוטפים היטב את העדשים ומוסיפים למרק
מבשלים עד רתיחה על אש גבוהה , מנמיכים וממשיכים לבשל למשך שעה
לפני ההגשה מעבירים בבלנדר מוט ידני או בכל מכשיר מתאים לריסוק המרק
בהגשה ניתן לזרוע טיפת שמן זית, טיפת מיץ לימון, קורט זעתר.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"