המצרכים הדרושים ל 4 מנות:
חסה שלמה אמריקאית
חבילת גרגיר
כוס עדשים מונבטים
50 גרם טופו איכותי
גזר
2 לימון ליים
כפית מלח גס אטלנטי
2 כפות שמן זית
כפית פלפל שחור
רבע כוס גרעיני דלעת
מישרה לטופו:
כף שמן זית, כף רוטב סויה, חצי כפית שמן צ'ילי, כפית זעתר

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הירקות, קוצצים את הירוקים, את הגזר מגרדים בעזרת קולפן לרצועות דקיקות.
חותכים את הטופו לקוביות ומשרים בחומרי המשרה למשך רבע שעה, מכינים מיץ מהלימון, מערבבים יחד עם יתר התבלינים, מוסיפים את נבטי העדשים (להנבטה: משרים את העדשים שמונה שעות במים פושרים, שוטפים היטב ומשאירים במסננת לעוד שמונה שעות להתחלת הנבטה, כך התוצאה תהיה יותר קלה לעיכול).
מערבבים את כל המוצרים בצלחת ההגשה ומגישים.

אגב, סלט יכול להפוך לארוחה!
לממהרים שאין להם זמן. סלט יכול להיות מוכן מבעוד מועד, אין לתבל! הכינו צנצנת עם חומרי התיבול ותתבלו רק לפני שאתם אוכלים, כך שגם אם אתם "ללא" זמן… הסלט יהיה מוכן מבעוד מועד, תביאו אותו למקום העבודה, לבית הקפה, לפגישות, לספורט ולכל מקום שרצוי…
זו תפיסה שונה של איך לאפשר לשינוי להיות שם עבורכם!
האמת הוא טעים!

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"