בלוג2021-09-09T15:29:35+03:00

הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים

כרוב ניצנים

עונת כרוב ניצנים בשיאה הם קטנים וחמודים פלא של אמא אדמה, ניצני כרוב ממש... הדרך הפשוטה להנות מהם היא להכניסם לקדירה (אני השתמשתי בקדירה היפנית דונאבה) להוסיף כוס מים, פלחי לימון כפית מלח גס אטלנטי, כפית כורכום, צרור קטן של כוסברה, 3 שיני שום, חצי פלפל צ׳ילי טרי. לבשל במשך רבע שעה להכין אורז בסמטי מלא, להניח [...]

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"

    צרו איתנו קשר


    עבור למעלה