הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים
בריאות עליכם – תכנית 10
בריאות עליכם - תכנית 10 היום בתכניתנו העשירית נדון בענייני מזון והזנה על פי עונות השנה ונתכנס לשיחה [...]
הונג קונג 2023
‘Food is about understanding nature’: Zen-inspired Israeli chef Avital Sebbag shares her plant-based food philosophy ahead of Hong Kong [...]
דוסה אורז ועדשים כתומים
דוסה אורז ועדשים כתומיםאפשרות נוספת: דוסה כוסמת ירוקההמצרכים הדרושים לכמות של 10 דוסות:כוס עדשים כתומותכוס אורז בסמטי לבןכף כורכוםכף מלח [...]
בודהה בול
הכבושבודהה בול אורז מלא, מקושקשת טופו וירקות בכבישה זריזההטעם הכבוש, שמזוהה גם כטעם המלוח, משפיע על הכליות שנחשבות כאם כל [...]
פרק חדש בערוץ הפודקאסט של תעצומות: "יש מקום לריפוי"
פרק חדש בערוץ הפודקאסט של תעצומות: "יש מקום לריפוי" להקשבה לפודקאסט היתרונות הבריאותיים והמשמעותיים של צומות [...]
המפגש השני ברדיו החברתי בונים את העתיד – תזונה מקדמת בריאות
מנחה יהלי אדמתי עם השפית, חוקרת תזונה אביטל סבג.
עוגת קרם תפוז דם
המצרכים הדרושים להכנה של עוגה בתבנית בקוטר 24 אינץ: 3 כוסות אגוזי מלך 2 כוסות אגוזי מלך [...]
שייק קייץ מאוחר
שייק קייץ מאוחר לכמות של ליטר וחצי: 2 מנגו 1 פאפיה- כוס 2 אגס 4 אגוזי מלך 3 תמר [...]
אורז שום בסמטי מלא עטוף בעלי מנגולד צעירים
בארוחות משפחתיות זו מנה מושלמת ומרשימה וטעימה ממש. אני מגישה אותה בדרך כלל בהסעדות רייטריטים והיא מככבת לצד התשובה [...]
ציר מיסו עם איטריות אורז
איזו ארוחת בוקר מנחמת (גם) בקיץ. ציר מיסו עם אטריות אורז הגירסה של מאסטר קן וויט. מבין כל הימים [...]
בונים את העתיד – תזונה מקדמת בריאות (עם אביטל סבג) | יהלי אדמתי
שיחה על נושא התזונה, לאן מועדות פנינו וכיצד תזונה מקדמת בריאות? שיחה מעשירה עם האורחת [...]
מתכון לקוסקוס טבעוני – Vegan Couscous
BAT SHEVA GREEN HOSTED ME IN MY KITCHEN WE TALKED ABOUT AUTUMN SEASON AND MY VEGAN HEALTHEY [...]
עוגת תפוחים ללא אפיה
הנה העוגה המושלמת לראש השנה ובכלל....... עוגת התפוחים שלי ללא אפיה המצרכים הדרושים: 2 כוסות אגוזי מלך 7 תמר [...]
טמפה מוקפץ
מתכון טמפה מוקפץ: טמפה מוקפץ עם דלעת אספרגוס ותרד בכל מתכון מוקפץ או מבושל רצוי להוסיף ירק חי או [...]
מפגש עם אביטל סבג תזונה פריביטית ניקוי חברתי
טמפה מוקפץ עם עדשים מונבטים ואספרגוס המצרכים הדרושים לכמות של ארבעה סועדים: חבילת טמפה 100 גראם [...]
כרוב ניצנים
עונת כרוב ניצנים בשיאה הם קטנים וחמודים פלא של אמא אדמה, ניצני כרוב ממש... הדרך הפשוטה להנות מהם היא להכניסם לקדירה (אני השתמשתי בקדירה היפנית דונאבה) להוסיף כוס מים, פלחי לימון כפית מלח גס אטלנטי, כפית כורכום, צרור קטן של כוסברה, 3 שיני שום, חצי פלפל צ׳ילי טרי. לבשל במשך רבע שעה להכין אורז בסמטי מלא, להניח [...]
שייק שקד
קבלו את השייק שקד המדהים הזה שכיכב בסדנת ניאה בשחרות. להכנת 2 ליטר משקה: 3 בננות קפואות תפוח ירוק [...]
סלט טבולה
המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים: כוס בורגול גס או קינואה 2 כוסות אורוגולה 4 ענפי סלרי 2 כוסות [...]
זום בסלון של רונית שפירא – מרק רמאן
מתכון מרק ראמן מן הצומח - YOKOHMA המצרכים הדרושים לכמות של 2 ליטר ציר מרק: 1 שורש פטרוזיליה 1 [...]
טנזיה פירות יבשים על מצע אורז אדום וזעפרן
המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים: בצל 3 שיני שום 2 כוסות שקד לבן' אגוזי מלך, פקאן, צנובר, גרעיני [...]
זום טו בישבט תעצומות
זום טו בשבט תעצומות הכנת טנזיה פירות יבשים וזרעונים הכנת אורז אדום
כתבה על נבחרת מרקי חורף מגזין מנטה גיליון דצמבר
גליון מנטה דצמבר מארח אותי עם נבחרת מרקי חורף עם משמעות רפואית מבריאה. [...]
מרק מיסו קוריאני (Kongnamulg)
מבין המזונות המיוצרים מקטניית הסויה, נחשב המיסו לבריא מכולם, כיוון שהוא מיוצר בתהליך של התססה [...]
ראיון השראה פרקטית עם אביטל סבג – על תזונה מודעת ובריאה
אורלי בר קימה, עיתונאית, מאמנת הוליסטית, מרצה ומנחת סדנאות העצמה, שינוי וצמיחה בחיים, מארחת מנטורים, [...]
כתבה על מתכוני קרקרים שלי במנטה אוקטובר 2020
הם דקים, קלילים פריכים ומתפצחים. 5 מתכונים לקרקרים עמוסי כל טוב + 4 ממרחי בריאות משגעים (אנחנו כבר התמכרנו [...]
רדיו חברתי הראשון אורלי נייגר מראיינת את אביטל -עונת הסתיו זמן קורונה
תוכנית על עונת הסתיו, בימי הקורונה , כיצד מחזקים את מערכת החיסון על ידי תזונה [...]