סיפורי מסע
הונג קונג 2023
‘Food is about understanding nature’: Zen-inspired Israeli chef Avital Sebbag shares her plant-based food philosophy ahead of Hong Kong [...]
מתכון אביבי – פלפלים ממולאים בקינואה
לאחר שעברנו את פרעה ונדדנו במדבר 40 שנה, הצלחנו השנה למצוא מצות נפלאות מקמח הכוסמין המשובח . רקדנו בזורבה [...]
מקייאטושקד לקיץ לוהט
לאוהבי הקפה ושוחרי הבריאות, התשובה לקפה ללא חלב, תודה לתמר היפה מצ'נדרה יוגה שלימדה אותי לחבר בין השניים. דרושים: כלי [...]
מתכונים מהיער
להיות אימא לחמישה בנים זה לא מסתכם רק ברישום במרשם האוכלוסין ובתעודת הזהות.... התנהלות אמיתית של אימא היא גם [...]
על זן מאסטר בון האנג, מהי האמת ואטריות שחורות
בשבוע שעבר, נפל בחלקי הכבוד לארח זן מאסטר מיוחד מאוד, במסגרת אירועי "זן מסביב לשולחן" שאנחנו עורכים במתחם מידי [...]
זיכרונות ומתכונים מערב של תזונה אינטגרטיבית עם ג'ושוע רוזנטל
זה עתה יצאה לאור בהוצאת פוקוס המהדורה העברית של ספרו של ג'ושוע רוזנטל "תזונה אינטגרטיבית: מסע בין שיטות התזונה [...]
סיכום של שבוע סוער עם שייק זורבה חמצמץ ואביבי
סיפור על קארמה או תושיה... הערב עם צ'ונג אן סונים עבר נפלא! הכנתי גלידה פיצוץ כזו...שגם המנוע של [...]
סלט אביב ירוק
דרושים ( 4 סועדים): גזר לפת כרובית 2 כוסות עלי תרד 2 כוסות עלי אורוגולה חצי כוס נבטי ברוקולי [...]
אטריות אורז שחור וירקות העונה
נצרת 2011 רייטריט זן עם זן מאסטר וו - בונג בין צילצולי הכנסייה העדינים לנהמת קולות המסגדים, לקחתי חלק [...]