הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים
דוסה אורז ועדשים כתומים
דוסה אורז ועדשים כתומיםאפשרות נוספת: דוסה כוסמת ירוקההמצרכים הדרושים לכמות של 10 דוסות:כוס עדשים כתומותכוס אורז בסמטי לבןכף כורכוםכף מלח [...]
קינוח שאפשר לאוכל בבוקר! וגם להפוך לשייק ירוק.
דרושים ל 10 מנות: 2 מנגו בשלים 4 בננות כף שמן קוקוס 2 חבילות אסאי 20 קרחונים כפית פולי [...]
סלט סתווי עם טופו
פחות מ 10 דקות ויש סלט סתווי, טרי ורענן. בשביל סלט תמיד יש זמן! המתכון בלינק. דרושים לכמות של [...]
סלט קיסרית האש
סלט שהוא חגיגה לכולם, לנשים במיוחד, ולנשים בגיל המעבר, במיוחד!קבלו מתכון מתוך סדנת "קיסרית האש" המצרכים הדרושים לכמות של [...]
סלט שובב צבעוני של הקיץ המאוחר
דקה לפני שנסגר הקיץ... המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים: חצי כרוב סגול כוס פטרוזיליה כוס נבטי חמנייה חצי [...]
סלט שעועית איטלקי לסבוס
באי לסבוס שביוון, בכל עונות השנה מצטרפת מנה של קטניה לשולחן, ברוב הטברנות ניתן למצוא מנה של שעועית עם [...]
שייק ליים של אוגוסט
הימים החמים של החודש הזה גורמים לנו לנמנום יתר הלחות עוטפת את המוח כמו מגבת ויוצרת תחושה של דחיסות וכבדות [...]
לסבוס וסיפור הפארפה…(קפה קר יווני)
ארוזה עם שלושה מתוך חמישה מבני, יחד עם חברה טובה - אידה צ'יצולה המכונה עבורי "שמש" ובנה שהוא פלא [...]
סלט רגע של קיץ
דרושים לכמות של ארבעה סועדים: חצי פאפיה רצוי בשלה למחצה כוס עדשים מונבטים תפוח עץ חצי בצל סגול 6 [...]
מתכון אביבי – פלפלים ממולאים בקינואה
לאחר שעברנו את פרעה ונדדנו במדבר 40 שנה, הצלחנו השנה למצוא מצות נפלאות מקמח הכוסמין המשובח . רקדנו בזורבה [...]
פסח פורח וסדר קליל – הצעת הגשה
לחג הזה לא צריך להיות "אחרי החגים" לפחות בכל מה שקשור לתזונה. אפשר ורצוי להגיע אליו נקיים ורעננים מבפנים, ואפשר [...]
אביטל משיקה סלטי אביב למלון אגמים ישרוטל אילת
אביטל משיקה סלטי אביב למלון אגמים ישרוטל אילת! בעקבות השקת הסלטים יתקיים מפגש בבוקר יום שישי בארוחת הבוקר בו [...]
נבחרת השייקים החורפית של המתחם לשינוי
מהו שייק? מהו שייק ירוק? למה לי? מה לשים בו? איך מכינים אותו? כנסו לכל התשובות יחד עם מתכונים [...]
מתכונים לכבוד שורש העונה: ארטישוק ירושלמי, מהר מהר לפני שיגמר לנו!
קבלו את נבחרת המתכונים לשורש העונתי העונה לשם ארטישוק ירושלמי: הארטישוק שבכלל לא ארטישוק וגם לא הגיע מירושלים איך [...]
סלט חורף שובב
החורף מתעתע בנו כהרגלו בארץ זבת חלב הפשלנו השרוול ונכנסנו להכין סלט שיחזק אותנו לקראת הימים הקרים שלל אצות [...]
מרקים!!!!
מרק אפונה חצויה עם ברוקולי דרושים לכמות של 8-10 מנות: קילו אפונה חצויה 10 שיני שום 5 ראשי פרחי [...]
מה כדאי לאכול בסתיו, ומתכון למרק גזר עם קריצת עדש, בארומת קוקוס!
החום של הקיץ נותן בהבנה וברכות לסתיו להיכנס אליו,מן הסכם שבעל פה בו מתוכננים העונות ברוטציה להחליף אחת את [...]
הצעה סתווית וחגיגית: אצבעות הגברת מהודו ואורז בסמטי מלא עם אצות ארמה
לקראת ראש השנה כולנו נוטים לערוך רשימות, מתחשבנים עם עצמנו על הדברים "הרעים" והמזיקים ומתחייבים חגיגית לעשות יותר דברים [...]
עוגת קרם לימון ופירות קיץ
עוגה זריזה ורעננה, ללא ביצים, שמנת, חמאה או אפיה. דרושים לעוגה בתבנית בקוטר 26 לבצק: 2 כוסות אגוזים/ מקדמיה/ [...]
ממרח פלפלים קלויים
הישר מסדנת הטאפאסים שלנו... דרושים לגביע של חצי קילו: חצי קילו קאשיו (לא חובה) רבע פלפל צ'ילי 3 פלפלים [...]
סמוז'י קיצי אדום לוהט!!
דרושים להכנת 2 ליטר משקה: 10 דובדבן ללא חרצן חצי מנגו ללא הקליפה 20 ענבים לבנים תפוח עץ 3 [...]
מקייאטושקד לקיץ לוהט
לאוהבי הקפה ושוחרי הבריאות, התשובה לקפה ללא חלב, תודה לתמר היפה מצ'נדרה יוגה שלימדה אותי לחבר בין השניים. דרושים: כלי [...]
מתכונים מהיער
להיות אימא לחמישה בנים זה לא מסתכם רק ברישום במרשם האוכלוסין ובתעודת הזהות.... התנהלות אמיתית של אימא היא גם [...]
לזניה מזוקיני ועגבניות
בהשראת pure food and wine גן העדן הניו-יורקי לחובבי ה raw food ...אבל לא צריך להיות טבעונאי בשביל ליהנות [...]
על זן מאסטר בון האנג, מהי האמת ואטריות שחורות
בשבוע שעבר, נפל בחלקי הכבוד לארח זן מאסטר מיוחד מאוד, במסגרת אירועי "זן מסביב לשולחן" שאנחנו עורכים במתחם מידי [...]
מיץ צלול מלוני של יוני
דרושים לכמות של ליטר: 4 תפוחי עץ 6 גזרים שומר חבילת עלי אורגולה חצי מלון סוחטים הכול במכונת מיצים, [...]