בלוג2021-09-09T15:29:35+03:00

הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים

מתכונים לכבוד שורש העונה: ארטישוק ירושלמי, מהר מהר לפני שיגמר לנו!

קבלו את נבחרת המתכונים לשורש העונתי העונה לשם ארטישוק ירושלמי: הארטישוק שבכלל לא ארטישוק וגם לא הגיע מירושלים איך [...]

מה כדאי לאכול בסתיו, ומתכון למרק גזר עם קריצת עדש, בארומת קוקוס!

החום של הקיץ נותן בהבנה וברכות לסתיו להיכנס אליו,מן הסכם שבעל פה בו מתוכננים העונות ברוטציה להחליף אחת את [...]

הצעה סתווית וחגיגית: אצבעות הגברת מהודו ואורז בסמטי מלא עם אצות ארמה

לקראת ראש השנה כולנו נוטים לערוך רשימות, מתחשבנים עם עצמנו על הדברים "הרעים" והמזיקים ומתחייבים חגיגית לעשות יותר דברים [...]

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"

    צרו איתנו קשר


    עבור למעלה