הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים
בודהה בול
הכבושבודהה בול אורז מלא, מקושקשת טופו וירקות בכבישה זריזההטעם הכבוש, שמזוהה גם כטעם המלוח, משפיע על הכליות שנחשבות כאם כל [...]
מרק קרם שקדים ומלפפונים
להיט מסדנאות הקיץ של זהר ושלי, שילוב מושלם בין הרעננות והקרירות של המלפפונים עם הקרמיות החלקה והנימוחה של השקדים! [...]
גלידת קשיו אביבית
המצרכים הדרושים לכמות של קילו גלידה: חצי קילו תותים כף שמן קוקוס חצי קילו קאשיו מושרה ל 12 שעות [...]
מוקפציני ל"ג בעומר
טוב זה לא בדיוק תבשיל מדורה קלאסי אבל זה מתכון שנולד מהשוליים של פוייקת מדורה, זריז, טעים, משביע, קליל [...]
זיכרונות ומתכונים מערב של תזונה אינטגרטיבית עם ג'ושוע רוזנטל
זה עתה יצאה לאור בהוצאת פוקוס המהדורה העברית של ספרו של ג'ושוע רוזנטל "תזונה אינטגרטיבית: מסע בין שיטות התזונה [...]
סלט מדבר אביבי זורבה
דרושים לכמות של 6 סועדים: 1 כוס אפונת שלג רבע כוס שעועית סגולה מדיני נאות הכיכר חבילת אספרגוס רבע [...]
סיכום של שבוע סוער עם שייק זורבה חמצמץ ואביבי
סיפור על קארמה או תושיה... הערב עם צ'ונג אן סונים עבר נפלא! הכנתי גלידה פיצוץ כזו...שגם המנוע של [...]
תחליפי חמאה
"משבר" החמאה כהזדמנות לשינוי. זהר ווילסון ואביטל סבג מראים שאפשר בלי חמאה עם מגוון תחליפים [...]
כנס אוכלים בריא – זהר ואביטל מבדילים בין שומנים טובים לשומנים רעים
ב 27.5 יתקיים בתיאטרון גבעתיים כנס אוכלים בריא 3 , לתזונה ובישול בריא. יומיים של [...]
אצות בפסח? זה בדיוק הזמן!
אביב הגיע פסח בא לא רק שהאביב הינו זמן מבורך לעשות ניקיון וסדר אחרי שמירקנו את ארונות המטבח מכל [...]
קינואה בשיחה עם עדשים
דרושים (12 סועדים): חצי ק' קינואה חצי ק' עדשים פלפל אדום 3 גזר 6 פטריות שיטאקי 4 שיני שום [...]
סמוז'י ירוק לבוקר אביבי
כאמור, אביב הוא זמן מתנה לניקוי אפקטיבי. הוא קצר וחולף מהר, לכן ממשיכה בקמפין: ניקוי עכשיו! או לפחות - [...]
מיץ צלול לניקוי הכבד
שמחת האביב ממשיכה ואיתה חדוות ההתחדשות והניקוי! ברכות משבי ציון, שם אנחנו מבלים עוד סופשבוע של מיצים, יוגה, הדרכות [...]
מה כדאי לאכול באביב?
לכל עונה מוצרי גלם, אופי ואנרגיות היחודיים רק לה. האביב הוא עונה מיוחדת, עונה רעננה עם פוטנציאל רב עוצמה [...]
סלט אביב ירוק
דרושים ( 4 סועדים): גזר לפת כרובית 2 כוסות עלי תרד 2 כוסות עלי אורוגולה חצי כוס נבטי ברוקולי [...]
אטריות אורז שחור וירקות העונה
נצרת 2011 רייטריט זן עם זן מאסטר וו - בונג בין צילצולי הכנסייה העדינים לנהמת קולות המסגדים, לקחתי חלק [...]
פוייקה אביבי שורשים ואורז
האביב בפריחה מהממת, צובע את הטבע בשלל צבעים וריחות, עלים ירוקים חדשים מופיעים להם רעננים וצעירים מחליפים את העלים [...]
סלט קינואה ועלים
סלט שהוא גם ארוחה דרושים (4 סועדים): חצי חבילת אצות היזיקי 2 כוסות נבטים שונים חצי כוס חמוציות חצי [...]
מרובעי טופו ברוטב קימ'צי
מאוסף המתכונים המסורתיים שלימדה אותי השפית הקוראנית Ko Bongo Jo דרושים ( 10 סועדים): חצי קילו טופו 1/4 אגס [...]
בילסאם – קרפ (גלילה) קוראני
מאוסף המתכונים המסורתיים שלימדה אותי השפית הקוראנית Ko Bongo Jo דרושים ( 20 גלילות): 10 פטריות שיטאקה טריות 10 [...]
גלידת בננות
המתכון המקורי נכתב על ידי פנינה בר סלע דרושים (10 סועדים): 10 בננות רכות, 2 כפיות אבקת קקאו 100%, [...]
סורבה מנגו
המנגו נחשב לאחד מהפירות הטרופים הטעימים ביותר, מכיל 66 קלוריות ל 100 גרם פרי. בממוצע מנגו אחד שוקל 400 [...]
תבשיל חומוס מבית אימא
דרושים: 500 גרם חומוס קטן אורגני חב' פטרוזיליה בצל גדול 6 שיני שום 2 עגבניות אורגניות טריות כפית פלפל [...]
תבשיל חומוסים על מצע חציל קלוי
דרושים (8 סועדים): חצי קילו חומוס יבש חציל בלאדי 5 שיני שום 2 בצלים 2 כפיות כמון כפית פלפל [...]
צ'אפ צ'ה – אטריות זכוכית (Japchae)
דרושים (12 סועדים): 5 גזרים 10 פטריות שיטאקה 30 פטריות שמפניון 3 זוקיני 3 קולורבי כוס פרחי כרובית קילו [...]
מרק ריבולטה
דרושים (ל 10 סועדים): 250 גרם שעועית לבנה 2 כוסות עגבניות שרי 4 פראסות 4 גזרים 2 פלפלים אדומים [...]