בלוג2021-09-09T15:29:35+03:00

הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים

זיכרונות ומתכונים מערב של תזונה אינטגרטיבית עם ג'ושוע רוזנטל

זה עתה יצאה לאור בהוצאת פוקוס המהדורה העברית של ספרו של ג'ושוע רוזנטל "תזונה אינטגרטיבית: מסע בין שיטות התזונה [...]

תחליפי חמאה

"משבר" החמאה כהזדמנות לשינוי. זהר ווילסון ואביטל סבג מראים שאפשר בלי חמאה עם מגוון תחליפים [...]

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"

    צרו איתנו קשר


    עבור למעלה